ORGATEC 2022

‘Upgrade your furniture’ – Op ORGATEC 2022 in Keulen hebben we laten zien hoe meubilair individueel kan worden aangepast aan de eisen van digitale werkomgevingen.


ORGATEC, de belangrijkste internationale vakbeurs voor moderne werkomgevingen, werd eindelijk weer in Keulen gehouden na een onderbreking van vier jaar wegens de pandemie. Hybride en flexibel werken, slimme technologieën en het thema duurzaamheid stonden dit jaar centraal op de beurs. Niet alleen door de pandemie zijn de eisen aan digitale werkomgevingen sterk veranderd. Op kantoor of in het thuiskantoor – een veilige stroom- en gegevensvoorziening is vandaag de dag onmisbaar. Tegelijkertijd zijn voor hybride werkvormen oplossingen nodig die zich aanpassen aan veranderende gebruiksconcepten.

Daarom presenteerden we in Keulen ons assortiment van individueel configureerbare EVOline-kantooroplossingen onder het thema ‘Upgrade your furniture’. Tot de hoogtepunten behoorden de nieuwe retrofit-opties voor de EVOline Circle80,bijvoorbeeld voor het eenvoudig opladen van smartphones met de Circle80 DisQ of voor ongecompliceerde kabeldoorvoer op het tafelblad met de Circle80 Access. Met de updates voor de flexibele drie-in-één oplossing bestaande uit een stopcontact, een dubbele USB-lader en een kabeldoorvoer wordt een wirwar aan kabels voorgoed verbannen van werkoppervlakken.

Orde en elegantie op de werkplek

Voor iedereen die waarde hecht aan een bijzonder elegant ontwerp op zijn werkplek, hebben we de EVOline Black Edition laten zien. Met een keuze uit hoogwaardige oppervlaktematerialen, zoals mat gelakt roestvrij staal, biedt het assortiment nog meer ontwerpvrijheid. Liefhebbers van functionaliteit konden de voordelen van de EVOline Wing testen, waarbij de stroomvoorziening zich in lades bevindt en er discreet achter verdwijnt. Net als alle andere EVOline-oplossingen worden ook de nieuwe producten in Duitsland geproduceerd door Schulte - Elektrotechnik en staan ze voor innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

ORGATEC 2022 markeert het einde van ons beursseizoen dit jaar. We maken een zeer positieve balans op en zien u graag terug in 2023. We zullen onder andere aanwezig zijn op eltefa van 28 – 30-3-2023 in Stuttgart en Interzum van 9 – 12-5-2023 in Keulen.