Light + Building 2022

Eindelijk weer aanwezig – onze innovaties op de Light + Building 2022 in Frankfurt am Main


Na een twee en een half jaar durende pandemie was ook dit jaar tijdens de Light + Building het verlangen naar persoonlijke ontmoetingen en directe uitwisseling voelbaar. Als herfsteditie vond de vakbeurs voor verlichting en bouwtechniek van 2 t/m 6 oktober 2022 weer plaats. Intelligente en verbonden oplossingen, toekomstgerichte technologieën en actuele designtrends stonden centraal tijdens de Light + Building van dit jaar.

Wij waren erbij en presenteerden op de beurs voor het eerst onze industriële lijn EVOline APSA aan het publiek. Ook waren er een aantal innovaties te zien, zoals de uitbreidingen voor de slimme drie-in-een oplossing Circle80, die met Circle80 DisQ, Circle80 Hide en Circle80 Access nu nog meer variatie biedt. Bovendien vierde de EVOline Wing voor veilige kabelgeleiding in lades zijn première in Frankfurt. Met de nieuwe OneLock presenteerden wij ook een oplossing die is ontworpen voor een veilige stroomvoorziening in openbare ruimtes. En last but not least presenteerden we de nieuwe inbouwoplossing FrameDock Hide, die er op bijna elke werkplek goed uit zal zien.

Na de lange pauze van de beurs waren we erg blij met de persoonlijke uitwisseling en willen wij alle bezoekers van de stand bedanken!

Wij zien u graag terug op de komende beurzen. U vindt ons van 18 – 21 oktober 2022 op de Sicam in Italië en van 25 – 29 oktober 2022 op de Orgatec in Keulen.